Yardımcı İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://yardimciiho.meb.k12.tr
Adres : YARDIMCI MAH. YARDIMCI KARAYOLU CAD. YARDIMCI İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 75/1 Eyyübiye/Şanlıurfa
VİZYON : İlim bilim ışığında, Hak yolunda, daima güler yüzlü olmayı ilke edinen; vatanını seven, başarılı ve sağlıklı bireyler yetiştiren bir kurum olmak.
MİSYON : Çağın şartlarına ayak uydurabilen, yaratılanı Yaradan´dan ötürü sevebilen, bedenen ve ruhen sağlıklı, farklılıklara saygılı, akademik hedefleri olan, insanlığa faydalı, kişilikli ve mutlu bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim.
Saatler : Ders Başlangıç: 08:30 Ders Bitiş : 15:10
Yabancı Dil : İngilizce,Arapça
Isınma : Okulumuz katı yakıtlı kalorifer ile ısınmaktadır.
Servis : Öğretmenlerimiz öğretmen servisiyle okulumuza gelmektedirler.
Ulaşım : Okulumuz Şanlıurfa Eyyübiye ilçesi Yardımcı Köyünde bulunmaktadır.Öğretmenlerimiz öğretmen servisiyle okulumuza gelmektedir.Ayrıca 49 Numaralı Belediye Otobüsü 06:00 15:10 ve 16:45 te günde üç defa gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yardımcı Mahallesi Eyyübiye/Şanlıurfa
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Şanlıurfa il merkezine 30 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz okul sporları kapsamında düzenlenen il geneli Masa Tenisi turnuvasında küçük Kızlar takımı olarak il 3.sü olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuzda Tubitak 4006 Başvuruları yapılmış olup sonuçlar beklenmektedir.
Proje Çalışmaları :